Tips - Beadzz4All

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:


Belangrijke tips om zo lang mogelijk plezier te hebben van je sieraad


Wij zoeken onze materialen met de grootste zorg uit. Toch gaan de materialen op den duur slijtage vertonen. Kleuren vervagen en metalen onderdelen kunnen gaan verweren. Volg onderstaande tips op en geniet optimaal van je sieraad!

1. Voorkom aanraking met water:
Als je gaat douchen, zwemmen of afwassen, doe dan je sieraden uit. Dit geldt ook voor handen wassen.

2.  Pas op met parfum:
Als je een luchtje gebruikt, wacht dan 5 minuten  voordat je een sieraad omdoet. In een parfum of eau de toilette zit alcohol en dat kan je sieraad beschadigen, zonde toch?

3.  Berg je sieraden goed op:
Als je het sieraad afdoet, berg het dan goed op. Kinderen zijn gek op glimmende kralen en steentjes en spelen daar mee. Voor je het weet is je sieraad kapot en liggen alle onderdelen op de grond. Erger nog: kinderen kunnen de onderdelen inslikken en erin stikken. Pas ook op met huisdieren. Nageltjes en tandjes zijn te scherp voor je sieraden. Bewaar het sieraad in een lichtdicht doosje of zakje om zo de kleurechtheid te behouden.

4.  Wees voorzichtig:
Wees ten alle tijde voorzichtig met je sieraad. Bedels, cabuchons, steentjes etc. zijn kwetsbaar en kunnen door onzorgvuldig of hardnekkig gebruik loslaten of kapot gaan.

5.  Slapen:
Ga nooit slapen met sieraden om. Je kan in je slaap stikken door een ketting! Bovendien maak je in je slaap ongecontroleerde bewegingen, waardoor je sieraad kan beschadigen of kapot kan gaan.

6.  Kindersieraden:
Kindersieraden zijn geschikt voor kleine meisjes die niets meer in hun mondje stoppen. De materialen zijn divers. Laat je kind nooit met een ketting om slapen!

 
Copyright 2016. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu