Beadzz4All Over ons - Beadzz4All

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:


Wie wij zijn

Beadzz4all is in 2013 opgericht. Wij ontwerpen, maken en verkopen handgemaakte sieraden. Door het werken op deze manier hebben wij oog voor detail en kwaliteit. Van ieder sieraad is er een, soms enkele, beschikbaar. Dit maakt een sieraad uniek. Onze collectie bestaat uit verschillende typen armbanden, sleutel-/tassenhangers en kettingen. Daarnaast ontwerpen we ook sieraden gericht op diverse thema's. Beadzz4All is kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Hoe wij werken
Al onze sieraden worden te koop aangeboden op www.beadzz4all.com. De voorraad is a
fhankelijk van de beschikbaarheid van materialen. Meerdere exemplaren van een sieraad bestellen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier om de mogelijkheden en levertijd te bespreken.

Eigen inbreng
Onze sieraden zijn slechts een greep uit de vele mogelijkheden. Veel kralen zijn in verschillende materialen en kleuren leverbaar en de keuze in bedels is enorm. Bij Beadzz4all is het mogelijk om een sieraad aan te passen naar je eigen wensen. Ook maken wij sieraden op verzoek. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op via het contactformulier.

Tips
Lees hier tips om langer plezier te hebben van je sieraad.

Voorwaarden
Ook wij ontkomen niet aan de "kleine lettertjes". Klik hier voor onze voorwaarden.

 
Copyright 2016. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu